Особисте життя знаменитого російського коміка ГАріка Харламова цікавить його шанувальників нітрохи не менше, ніж його творчі досягнення.

Як тільки в мікроблозі шоумена з'являється нове фото, фоловери починають активно засуджувати те, що відбувається на його любовному фронті і оцінюють те, як він змінився після розлучення з актрисою Христиною Асмус.

Так, на Станиці Гаріка Харламова з'явився кадр, на якому він позував з колегою за проектом «ХБ». Артист постав у незвичному образі - з довгим волоссям, бородою і неакуратним зовнішнім виглядом. Крім того, змінилися і риси обличчя знаменитого гумориста, особливо ніс...

У підписі до фото екс-чоловік Христини Асмус звернувся до фотокомпаньйону: "А ще сьогодні день народження у прекрасної людини, автора багатьох хітів гумору (ХБ, співавтор пісень Семена Слєпакова і багато багато багато чого) Джавіда".

У коментарях до посту фоловери оцінили перевтілення телеведучого численними компліментами і дотепними відгуками:

Не обійшлося і без згадок про колишню дружину Гаріка Харламова. До слова, сам артист вкрай рідко говорить на тему свого розлучення із зіркою провокаційного кінофільму "Текст".

За розповідями інсайдерів, шоумен зберіг з екс-коханою дружні стосунки і бере активну участь у вихованні їх спільної дочки Анастасії.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють таємні стосунки Ані Лорак з Костянтином Меладзе.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус змінилася до невпізнання після розставання з Гаріком Харламовим і відростила друге підборіддя.

Нагадуємо, що стало відомо, які жінки приваблюють Гаріка Харламова і яку партнерку він шукає, щоб забути Асмус.