Оля Цибульська - популярна співачка і телеведуча. Дівчина побудувала успішну кар'єру і знайшла щастя в особистому житті. Правда, артистка вважає за краще приховувати чоловіка і сина від преси.

У своїх інтерв'ю Оля відзначала, що знайома зі своїм чоловіком Сергієм ще зі школи. Відомо, що пара пережила кризу у відносинах, коли Оля переїхала з рідного міста до Києва, щоб будувати свою кар'єру. Однак закохані подолали кризу, і в 2015-му році Цибульська подарувала чоловікові сина Нестора.

П'ять років артистка приховувала обличчя сина від сторонніх. І тільки в минулому році, коли Нестору виповнилося 5 років, співачка показала його підписникам. Тепер спільні фото і відео зі спадкоємцем часто з'являються в мікроблозі виконавиці.

А ось свого чоловіка Оля приховує і далі. Така секретність породила безліч чуток. Пару не раз "розводили" в мережі, фанати будували неймовірні припущення на рахунок особи чоловіка Цибульської, а також підозрювали, що сина Нестора артистка народила не від чоловіка, а від співака Дзідзьо. До речі, саме з ним найчастіше Оля з'являється на публіці і постить спільні знімки в соцмережі. Правда, і сама співачка, і музикант стверджують, що їх пов'язують тільки робочі і дружні відносини.

Нещодавно журналістам вдалося напасти на слід чоловіка Цибульської. У відкритому доступі з'явилася декларація Сергія Грисюка, який вказав своїм сином Нестора Грисюка, а дружиною – Ольгу Цибульську-Грисюк.

Сергій до 2020-го року був депутатом Радивилівської міської ради. Крім того, разом з батьком і братом Сергій має сімейний бізнес – ТОВ «Радивілівмолоко», де займає посаду директора. Ось так фанати співачки вперше побачили її чоловіка і дізналися про те, хто він.

Сергій Грисюк, скріншот з сайту agrotimes.ua

Як повідомлялося раніше, Дзідзьо оголосив про розлучення з дружиною, з якою прожив більше 20 років. Хто винен у розлученні зоряної пари?

Hyser також писав, що екс-дружина Дзідзьо показала, як "відкрила двері" в нове життя на пляжі.