Особисте життя популярного російського актора і гумориста Гаріка Харламова вже котрий місяць є актуальною темою для обговорення на інтернет-просторах.

Близько року тому комік розлучився з актрисою Христиною Асмус, але не поспішає ділитися з шанувальниками подробицями нових відносин. Втім, досі невідомо, чи з'явилася у 40-річного артиста нова пасія.

Якщо вірити чуткам, активно циркулюючим в росЗМІ, то обраницю Гаріка Харламова звуть Катерина Ковальчук І вона, як і його екс-дружина – актриса і зірка серіалу «Кріпосна».

Про те, що між знаменитостями не просто дружба, а щось більше заговорили після закінчення зйомок серіалу «Гусар». У ньому Катерина Ковальчук і Гарік Харламов виконували головні ролі. Потім інсайдери зашепотілися про те, що на знімальному майданчику між ними промайнула Іскра.

А днями уважні шанувальники зіставили фото, які нібито "зоряна пара" постила в своїх акаунтах в Instagram і припустили, що артисти разом провели вікенд.

Компанію їм склали ще одні закохані представники шоу-бізнесового співтовариства-солісти групи "Little Big" Ілля Прусикін і Софія Таюрська.

У коментарях до посту фоловери оцінили зовнішність артиста і відзначили, що він став помітно стрункішим:

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус був помічена в компанії привабливого чоловіка.

Також наш портал розповів про те, що стало відомо, яких партнерок віддає перевагу Гарік Харламов.

Нагадуємо, що Христина Асмус здивувала шанувальників новим фото і торкнулася теми алкогольної залежності.