Популярний російський комік Гарік Харламов потішив гостей своєї сторінки в соціальній мережі Instagram новою фотосесією.

Разом з колегами по гумористичному цеху в рамках гастрольного туру він відправився в Уфу. Гарік Харламов позував на тлі місцевих уфінських пам'яток і з іронією коментував свої фото. "Фотосесія для журналу "Уфа"! Скоро у всіх кінотеатрах. Уфа.» - зазначив екс-чоловік Христини Асмус.

У коментарях до посту фоловери не скупилися на компліменти:

До слова, вже котрий місяць у шоу-бізнесовому закуліссі шепочуться про те, що у Гаріка Харламова роман з актрисою і зіркою серіалу "Гусар" Катериною Ковальчук.

Що стосується його відносин з Христиною Асмус, то вони офіційно оголосили про розлучення близько року тому. Що послужила причиною краху сімейної ідилії зоряної пари-невідомо, але, за чутками, це сталося через роль блондинки в провокаційному фільмі "Текст".

Артистка взяла участь у відвертих постільних сценах і зіграла настільки правдоподібно, що публіка повірила в її почуття до партнера по знімальному майданчику.

Зараз Христині Асмус із завидною регулярністю приписують романи з акторами і продюсерами. Наприклад, після зйомок в картині "Джон" заговорили про те, що з актором Олексієм Чадовим її пов'язували не тільки дружба і робота, а й ніжні почуття.

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус показала чоловіка, який змінив її життя.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали, з ким спить Гарік Харламов після розлучення з Христиною Асмус.

Нагадуємо, що Христина Асмус розповіла про те, якою інфекцією заразив її колишній чоловік.