Відома українська виконавиця Оля Полякова не перестає дивувати фанатів своїми витівками.

Королева епатажу останнім часом помітно активізувалася в соцмережах і якщо раніше на її сторінці в Instagram найчастіше публікації були пов'язані з її творчою діяльністю, то зараз вона стала ділитися і особистими кадрами. Зокрема, на них часто можна побачити вже дорослих дочок 37-річної Олі Полякової.


Правда, справедливості заради, варто відзначити, що старша дочка співачки - 16-річна Марія частіше фігурує в публікаціях зіркової мами. Однак цього разу Полякова вирішила похвалитися таки акторськими вміннями своєї молодшої доньки - Аліси.

У своїх Instagram Stories артистка поділилася кумедними відео, на яких Аліса зображує якусь Наталію, яка, ймовірно, є її вчителькою. Причому робить це дівчинка у ванній, накинувши на голову маленький рушник, спробувавши зобразити коротку стрижку.

В кінці ролика з'являється вже і Марія. По всій видимості, Аліса хотіла побути наодинці, але їй це не вдалося зробити.


Примітно, що між собою дівчатка дали один одному милі прізвиська, що чутно на відео. Так, Маша називає сестру "малою", а Аліса у відповідь її - "старою".

За словами Полякової, стосунки у її дітей склалися дуже зворушливі.


Раніше "Hyser" писав про те, що спітніла Оля Полякова показала, куди тікає з дому щоранку.

Також наш портал повідомляв, що модель і блогер Даша Квіткова розповіла про складнощі "дуже близьких" відносин в ліжку.

Нагадуємо, що дочка співачки Олі Полякової опублікувала провокаційні фото своєї зіркової матері, які викликали подив у користувачів мережі.