Користувачі залишилися в захваті від ефектних знімків українських балерин 1970-х років.

Відомо, що автором всіх представлених нижче кадрів став Микола Козловський – київський фотограф другої половини XX століття. Йому вдалося зробити неймовірні фото балерин під час їх підготовки до виступу, а також в момент концертів. Про це пише "Оглядач".

у мережі показали, як виглядали українські балерини в 70-х, джерело: амнезія

Варто відзначити, що на кожній балерини, зображеній на фото, можна помітити приголомшливий костюм, прикрашений безліччю аксесуарів. Примітно, що Козловський обожнював балет і навіть пов'язав своє життя з балериною.

Можливо, саме тому чоловікові так точно вдалося передати реальні моменти театрального життя за допомогою чуттєвих фотографій.


Кожна з робіт Миколи Козловського досконала. Крім балету він любив знімати важливі для Києва події, простих людей і відомих діячів, а також саме місто. Деякі користувачі відзначають, що якщо в 1970-1980 роках багато брали "Київський торт" в якості сувеніра з української столиці, то зараз найкращим інтелектуальним сувеніром вважається авторський фотоальбом Козловського.

До речі, серед його клієнтів на зйомку були: Микола Гришко, Зоя Гайдай, Амвросій Бучма, Гнат Юра, Михайло Шолохов, Булат Окуджава, Джо Дассен. Йому довіряли знаменитості, тому що він вважався одним з кращих фотографів.


Раніше "Hyser" писав про те, що Іраклій Макацарія показав танець зі своєю 19-річною нареченою.

Також наш портал повідомляв, що російська балерина Анастасія Волочкова зняла з себе ліфчик і закликала всіх "радіти".

Нагадуємо, що співачка і актриса Надія Мейхер показала, як виглядала в 15 років і розповіла, чим тоді займалася.