У мережі показали абсолютно новий культовий мотоцикл "Восход", який навіть жодного разу не збирали

Незважаючи на те, що вітчизняні мотоцикл, рівно як і вітчизняні автомобілі, у багато відставали від західних конкурентів, у них все одно існує безліч шанувальників, які цінують їх, колекціонують і розшукують екземпляри в хорошому стані. Про один такий мотоцикл, а саме про модель" Восход " 3М 01 розповів блогер з YouTube-каналу "Ретро Мото 58".

Показаний у відеоролику 175-кубовий мотоцикл" Восход " 3М 01 був випущений в 1995 році, і при цьому мало того, що не має ніякого пробігу, його навіть не діставали з коробки і не збирали. У зв'язку з цим екземпляр представляє велику рідкість.

З мотоцикла знято кермо, переднє колесо і приладова панель. Всі деталі закріплені в ящики міцно, при цьому важливо, що мотоцикл встановлений так, що його лакофарбове покриття взагалі нічого не стосується, а тому знаходиться в ідеальному стані.

Блогер розповів, що таку цікаву знахідку він виявив в Челябінську, де його на продаж виставив літня людина. Перший власник мотоциклами особливо не цікавився, але йому, як співробітнику заводу, його видали в рахунок зарплати. За непотрібністю мотоцикл навіть не збирався і в ящику відправився стояти в гараж, поки не був виставлений на продаж.

Блогер не вказує точну ціну, яку віддав за апарат, однак, за його словами, він був не єдиний, хто хотів купити "Восход", тому віддати за нього довелося чималу суму. Так чи інакше, цей екземпляр має велику цінність в колі колекціонерів вітчизняної техніки, тому, можна сказати, ціна на нього виправдана.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали, як виглядала експортна версія"Запорожця".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали, які трофейні німецькі автомобілі дісталися переможцям у Другій світовій війні.

Також "Hyser" писав, що автолюбитель знайшов унікальний ВАЗ, який простояв у гаражі 20 років.