В Офісі президента розповіли про головну мету зустрічі Зеленського з Путіним.

На цей час ще невідомо, чи відбудеться вона і якщо так, то коли. Однак глава ОП Андрій Єрмак вже зараз поділився головними завданнями, які стоять перед потенційною зустріччю між президентами України і Російською Федерацією Володимиром Зеленським і Володимиром Путіним. Про це пише "РБК-Україна".


Таким чином, Єрмак зазначив, що буде проведено в першу чергу аналіз того, як були виконані домовленості Паризького саміту "нормандської четвірки". Разом з тим глава ОП натякнув на те, що будуть обговорюватися й інші питання, які можна вирішити тільки на найвищому рівні.

Однак про що саме йде мова, Єрмак уточнювати не став. Можна припустити, що це стосується Донбасу і сфери безпеки України, біля кордонів якої спостерігається активна військова діяльність Росії.

Глава ОП Андрій Єрмак висловився щодо можливої зустрічі Зеленського з Путіним, фото: УНІАН

До слова, спочатку Зеленський запропонував Путіну зустрітися в будь-якій точці Донбасу, але пізніше змінив свою думку з цього приводу. Тепер планується провести зустріч лідерів на нейтральній території, наприклад, у Відні або Єрусалимі.

Втім, за словами українського президента, йому не важливо, де саме пройде зустріч, головне, щоб вона нарешті відбулася. На це є всі шанси, оскільки в Кремлі заявляли, що Путін готовий сісти за стіл переговорів із Зеленським, щоб обговорити двосторонні відносини.

Раніше "Hyser" писав про те, що якщо Росія і буде атакувати Україну, то відразу як з повітря, так і землі.

Також наш портал повідомляв, що в РНБО розповіли, звідки зайде 100-тисячна армія Росії.

Нагадуємо, що екс-радник глави Кремля Володимира Путіна назвав ще одну небезпечну точку в Україні.