У Києві жінка стала мамою прямо в підземці.

Уточнюється, що вона народила дитину в підземному переході до станції метро. Відповідною інформацією з цього приводу поділилася заступник начальника Київського метрополітену Наталія Макогон. Про це пишуть "Факти".


За її словами, все сталося на станції метро "Лісова" в столиці. Поки очікувалася швидка допомога, немовляті допомагали народитися поліцейські і пасажири. На щастя, все закінчилося добре і мама з малюком почуває себе добре - їх вже забрали в лікарню.

Наталя уточнила, що у жінки народився прекрасний хлопчик. Також вона згадала про те, що в 2014 році вже був подібний випадок, коли пасажирка народила дівчинку на станції "Театральна", а допомагали їй працівники метро і поліцейські.


Користувачі шоковані подією в київському метрополітені, про що можна судити з їх численних коментарів під вище представленим постом. Деякі навіть відзначили, що непогано було б видати хлопчикові тепер довічний ВІП проїзний на безкоштовний проїзд в метро.

З'ясувалося, що такі випадки вже зустрічалися, якщо вірити словам одного користувача.


Раніше "Hyser" писав про те, що була названа станція Київського метрополітену, де до кінця травня буде проблема з рухом.

Також наш портал повідомляв, що українським батькам розповіли, як оформити відпустку до трьох років.

Нагадуємо, що у метро Києва порадували новацією проїзду, все для комфортності пасажирів.