Популярний виконавець Андрій Данилко, більш відомий під псевдонімом Вєрки Сердючки, прокоментував виступи українських артистів в Росії.

За його словами, в Росії дуже багато людей з України працює, в тому числі і артистів. При цьому Данилко зазначив, що сам він давно не був у Росії, пише "Гордон".


На цю тему Андрій Данилко заговорив з тієї причини, що журналісти попросили його прокоментувати виступ у Москві дружини екс-нардепа, члена наглядової ради "Укрзалізниці" Сергія Лещенка, діджея Анастасії Топольської (DJ Nastia). Він акцентував увагу на тому, що не володіє ніякою інформацією з цього приводу.

Також музикант додав, що сам не дуже хоче їздити за кордон зараз, займаючись здоров'ям.

"Але якщо бувають запрошення, ми розуміємо, у кого працюємо. В основному це люди з України: або чоловік-українець, а вона – російська, або навпаки, " - сказав Данилко на виправдання тим українським артистам, які погоджуються на виступи в Росії.

Данилко зробив гучну заяву про виступи українських артистів у Росії, фото: Instagram.com/v_serduchka

Варто відзначити, що не так давно Данилко був змушений виправдовуватися перед своїми фанатами за свій нібито виступ в Сочі. Неправдиву інформацію з цього приводу поширив український активіст Сергія Стерненка.

З'ясувалося, що в Росії давала концерт не Сердючка, а її клон. У зв'язку з цим, згодом Стерненко був змушений визнати свою неправоту і вибачитися перед артистом.


Раніше "Hyser" писав про те, що Андрій Данилко потрапив у скандал через клон Вєрки Сердючки.

Також наш портал повідомляв, що Віра Брежнєва показала дочку-модель, яка всіх соромиться.

Нагадуємо, що Андрій Данилко публічно загравав зі своїм молодим "учнем".