Відома російська балерина Анастасія Волочкова розбурхала громадськість своїм черговим шпагатом.

Зірка не перестає епатувати публіку подібними зухвалими публікаціями. Так, Волочкова продовжує активно розповідати в Instagram про прекрасний відпочинок на Мальдівах і ділитися пляжними фотознімками, в тому числі зі своїм чоловіком на ім'я Олег.

Волочкова в мікро-купальнику показала, як робить шпагат на шиї у коханця, фото: Instagram.com/volochkova_art

Анастасія як і раніше приховує обличчя свого коханого від громадськості, але в її блозі почали хоча б фігурувати його частини тіла. Так, наприклад, цього разу Волочкова опублікувала кадр, де вона позує в шпагаті практично на обличчі свого обранця.

Примітно, що знаменитість часто ділиться зі своїми передплатниками знімками в бікіні в шпагаті, але дана фотографія викликала особливе обурення у них. Все тому що виставила її Анастасія в день жалоби за загиблими в казанській школі.


Справа в тому, що 11 травня 19-річний молодий чоловік розстріляв в казанській школі вчительок і учнів 8-класу. Він був затриманий правоохоронними органами. Примітно, що у нього був дозвіл на зброю, який юнак отримав в кінці квітня.

З цієї нагоди висловилися багато знаменитостей, які висловили своє співчуття рідним постраждалих і розповіли, що думають про всю цю ситуацію.

В той самий час Волочкова залишилася осторонь цього всього, опублікувавши такий відвертий кадр. Можливо, що артистка просто не читає новини.

Раніше "Hyser" писав про те, що балерина Анастасія Волочкова показала, як обходиться без ліфа на пляжі.

Також наш портал повідомляв, що Анастасія Волочкова продовжує публічно принижувати свого чоловіка.

Нагадуємо, що у мережі показали, як Оля Полякова виглядала в 20 років.