Під Уманню в школі в результаті падіння футбольних воріт постраждала дитина.

Уточнюється, що в спортзалі школи прямо під час тренування на 8-річного хлопчика впали футбольні ворота. Все це сталося 7 травня, у селі Кочубеївка, що біля Умані. Про це пише "РБК-Україна".


Відомо, що дитину відвезли в центральну районну лікарню із закритою черепно-мозковою травмою і підозрою на перелом основи черепа. Його відразу помістили в реанімацію, оскільки він був у дуже важкому стані.

Батьки потерпілого Артема Білясова, Володимир і Інна звернулися до небайдужих за допомогою, розповівши про все, що трапилося в місцевому пабліку.


Варто відзначити, що фінансової допомоги сім'я більше не потребує, оскільки Артем і так пішов на поправку.


Незважаючи на те, що хлопчикові вже стає краще, винуватці цього інциденту все одно будуть покарані. Після допиту свідків та перевірки футбольних воріт у школі, з'ясувалося, що другі були правильно встановлені.

За даним фактом правоохоронці порушили кримінальне провадження за частиною 2 статті 137 КК України (Неналежне виконання обов'язків з охорони життя і здоров'я дітей, що спричинили смерть або тяжкі наслідки для здоров'я). У зв'язку з цим, винного тепер чекає до 3 років позбавлення волі, а також заборона займати відповідні посади на аналогічний термін.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Краматорську сталася НП на атракціоні, від чого волосся стає дибки.

Також наш портал повідомляв, що у Росії Підлітки влаштували стрілянину в школі, в результаті якої постраждали діти.

Нагадуємо, що біля ТЦ в Івано-Франківську сталася НП за участю гранатомета.