Популярна українська співачка Насті Каменських влаштувала гучну гулянку на шикарній віллі.

Незважаючи на те, що артистка вже давно повернулася з Мексики, яскравими моментами свого відпочинку вона продовжує ділитися досі з підписниками в Instagram. Так, цього разу Каменських виставила відео зі свого дівич-вечора в басейні на віллі.


Вона зазначила, що як тільки приїхала на віллу, то їй відразу захотілося влаштувати щось подібне. Варто відзначити, що в кадрах відео співачка в бікіні запально танцює в басейні разом з подругами і п'є безалкогольне шампанське. За її словами, цією вечіркою вона залишилася задоволена.


Користувачі ж, переглянувши відео, наважилися припустити, що його головна героїня знаходиться в положенні. Вся справа в її обсягах, які помітно змінилися, що видно на цьому ролику.

Крім того, деякі звернули увагу не тільки на те, що це швидше за все, реклама шампанського, а й на те, що п'є Настя Каменських чомусь безалкогольний напій.


До слова, про те, що Настя Каменських вагітна в мережі говорять давно, але поки жодного разу інформація на цей рахунок не підтверджувалася. Не виключено, що і цього разу фанати зірки помиляються.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських схвилювала шанувальників сміливим постом.

Також наш портал повідомляв, що Ані Лорак у міні-бікіні показала, як напружує кубики на животі.

Нагадуємо, що співачка Настя Каменських похвалилася шикарним бюстом на тлі пірамід.