Skype, FaceTime, Slack і добре всім знайома електронна пошта - в умовах світової пандемії особисте спілкування змістилося в ці площині. Ось тільки психологи стверджують, що особисті зустрічі в 34 рази успішніше листування і в 12 разів продуктивніше онлайн-спілкування.

Саме про нарощування колективних зусиль у боротьбі з пандемією збирався обговорити особисто Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш з Президентом Росії Володимиром Путіним. Для цього він прибув до Москви з робочим візитом і сподівався на зустріч у Кремлі. Ось тільки зустрілися політики не очно, а в онлайн-форматі, повідомляють росЗМІ.

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков ще до передбачуваної відеоконференц-зв'язки пояснив поведінку глави держави. За його словами стан здоров'я у Володимира Володимировича відмінний після вакцинації, проте за рекомендацією епідеміологів він не приймає ніяких відвідувачів.

"Вибір онлайн-режиму жодним чином не пов'язаний зі станом здоров'я Путіна. Це пов'язано з режимом щодо глави держави", - повідомив Пєсков.

Цікаво, що основною метою візиту Гутерріша було зміцнення співпраці між Росією і ООН у всіх сферах: забезпечення миру і безпеки у всіх вимірах, сталий розвиток, а також права людини.

За фактом в ході зустрічі політики обговорили палестино-ізраїльський конфлікт, а також важливість спільної боротьби з коронавірусом, зміна клімату і ситуацію в Сирії, Лівії та Афганістані. У свою чергу Путін у розмові з Гутеррішем відзначив унікальний характер ООН і виступив за підвищення ролі організації в міжнародних справах.

До слова, днем раніше генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй Антоніу Гутерріш особисто зустрічався з Міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим.

Раніше Hyser писав про те, як Путін грає в хокей.

Нагадавши, стало відомо що обговорюватимуть Путін і президент України Володимир Зеленський під час особистої зустрічі.