У ЗМІ з'явилася інформація про те, що син співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко виставив на продаж готель "Вілла Софія", який знаходиться в окупованому Криму, в Ялті.

Пізніше якась 36-річна російська актриса і модель Анна Калашникова заявила, що їй нібито запропонували викупити готель Софії Ротару за 23 мільйони євро. Саме стільки, запевняє жінка, запросив Руслан Євдокименко.

Відомо, що на цей момент готель закритий і не приймає відвідувачів. Сама Софія Михайлівна також давно не відвідувала свою Ялтинську віллу.

До слова, готель раніше, до окупації, приносив великі доходи. Номери, навіть стандартні, були дуже дорогими. Адже "Вілла Софія" знаходиться в центрі міста на фундаментах купалень Роффе, побудованих в 1897 році.

Як заявила Анна Калашникова, оскільки через пандемію коронавірусу значно скоротилася кількість концертів і весь шоу-бізнес зазнає великих збитків, то Софія Ротару вирішила продати свій готель в Ялті.

"Так мені пояснили фахівці у сфері нерухомості. Син Ротару Руслан Євдокименко, який займався цим бізнесом, виставив готель на продаж за 25 мільйонів євро. Але зараз криза, у людей немає грошей, покупців поки не знайшлося. Тому зараз ціна на "Віллу Софія" знизилася до 23 мільйонів євро", — розповіла актриса.

Крім цього, російська артистка зазначила, що нібито спілкувалася з місцевими ріелторами й ті вважають, ціна сильно завищена і навряд чи Софії Михайлівні вдасться продати свій готель.

"Мені поки теж така покупка не по кишені, багато коштів йде на утримання нерухомості в Москві й в Іспанії. Думаю, що якщо хто і купить готель Ротару, то який-небудь її шанувальник, для якого буде приємно хоча б таким чином доторкнутися до цієї легендарної артистки", — вважає Анна Калашникова.

Раніше "Нyser" писав про те, що Софія Ротару таємно прилетіла до Москви, щоб виступити на святі в авторитетного цигана.

Також наш портал повідомляв, Софія Ротару похвалилася великоднім столом у своєму маєтку.

Нагадуємо, син Софії Ротару поділився святковим фото.