Скандальний нардеп від "Опозиційної платформи - за життя" Ілля Ківа вступив у перепалку з журналістом "24 каналу" перед початком судового процесу над Віктором Медведчуком і Тарасом Козаком.

Політику не сподобалося те, що співробітник ЗМІ закрив йому огляд. Відеозапис опублікував Telegram-канал "PavlovskyNews".

"Я тобі сказав, що твоєї ж*пи у мене перед обличчям не буде. Куди хочеш, туди і став свою камеру, а ж*пу свою перед моїм обличчям ставити не треба", – пригрозив Ківа оператору.

На його бік встав інший політик-лідер партії "ОПЗЖ" Вадим Рабінович. Він заявив журналістам, що пришео не для того, щоб дивитися на їхні спини. Після чого сказав, що встане перед їх камерами і піднявся з місця, закривши об'єктив.

"Закривайте", - сказав оператор, але камеру прибирати не став тому, що знаходиться на роботі.

Після чого народні депутати заспокоїлися і сіли на свої місця.

Зазначимо, що 13 травня відбулося засідання, в якому Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід народному депутату від "Опозиційної платформи – за життя" Віктору Медведчуку, якого підозрюють у державній зраді.

Політика відправили під цілодобовий домашній арешт.

Однак, як стверджує сам Медведчук, всі ці звинувачення є нічим іншим, як політичним переслідуванням. Крім того, Медведчук вже заявляв, що не збирається ховатися від слідства і готовий давати будь-які свідчення.

"Я вважаю, це політично мотивовані звинувачення у вигляді підозр, які пред'явлені. Я вважаю, що це не підтверджено ніякими доказами", – підкреслив Медведчук.

Захист Медведчука називає звинувачення вигаданими.

Раніше Hyser писав про те, що Медведчук сам приїхав в офіс прокурора.

Також Hyser повідомляв, що в ОПЗЖ прокоментували обшуки у Медведчука і підозру в держзраді.

Нагадаємо, що Медведчук прибув до суду для обрання запобіжного заходу.