Він був відкритий, ранимий, душевно щедрий. Вона ж весь час, за твердженням друзів і знайомих, тримала душу застебнутою на всі гудзики. І хоч вони були людьми "різної породи", але великий артист Євген Леонов душі не чаяв у своїй дружині. Прийшов час їм зустрінеться на небесах.

Так, 13 травня з невідомих поки причин на 86 - му році життя покинула цей світ вдова народного артиста СРСР Євгена Леонова, Ванда (дівоче прізвище Стойлова).

Відзначимо, що великий актор Леонов мріяв дожити до 70 років і яскраво і весело відсвяткувати свій ювілей, проте несподівано відірвався тромб забрав у Євгена Павловича життя. Його не стало в 1994 році. Улюблений мільйонами актор прожив 67 років.

З тих пір Ванда Леонова не відвідувала світські заходи, не давала інтерв'ю і воліла присвячувати свій час улюбленим онукам. А коли в лютому 2021 року вона потрапила в реанімацію через дуже низький тиск, її синові Андрію довелося зізнатися, що здоров'я матері сильно похитнулося після смерті батька і їй довелося перенести не одну складну операцію.

Трагічну новину повідомили у прес-службі театру "Ленком", адже саме йому Ванда Володимирівна присвятила майже 50 років свого життя. Вдова актора була однією з найстаріших співробітниць театру і працювала там завідуючою літературною частиною.

По всій видимості, жінку виявили її родичі, які, відійшовши від шоку, і подзвонили в театр.

"Віддала театру майже півстоліття, брала участь у випуску багатьох знаменитих ленкомівських вистав. Колеги незмінно відзначали її професіоналізм, доброзичливість, енергію", — йдеться в жалобному повідомленні на сайті.

Слова співчуття від керівництва культурного закладу отримав син артистки Андрій Леонов.

Де буде похована Ванда Володимирівна поки невідомо. Також досі не повідомляється і дата прощання з мистецтвознавцем.

Раніше Hyser писав, що померла заслужена артистка Росії Кіра Крейліс-Петрова.

Крім того наш портал повідомляв, що син Софії Ротару розпродає майно мами.

Нагадавши, 13 травня у Петербурзькій лікарні у віці 66 років помер відомий журналіст.