Максим Галкін показав чергове фото зі своєю донькою Лізою.

Максим Галкін досить часто показує своїм шанувальникам нові фото і Відео своєї сім'ї. Особливо часто він ділиться контентом про своїх дітей. На цей раз на своїй сторінці в соціальній мережі він показав знімок своєї дочки Лізи. Відзначимо, що дівчинка вже зовсім доросла. Цього року разом зі своїм братом вона в перших раз пішла в школу.

Діти у артистів ростуть дуже тямущими і цікавими. Вони активно розвиваються. Ліза вже захоплюється музикою і грає на різних музичних інструментах. У цьому їй активно допомагає її мама Алла Пугачова.

На новому знімку Ліза позує в симпатичному рожевому пальто і такого ж кольору пов'язки. На її ногах видно колготи білого кольору. Дівчинка дуже красиво виглядає. Відразу видно, що батьки прищеплюють своїм дітям почуття смаку.

"Дівчинка в рожевому 😊", - підписав лаконічно знімок Максим Галкін.

Відзначимо, що Ліза дуже схожа на Аллу Пугачову. Найбільше це простежується в її погляді.

У коментарях користувачі Мережі висловили своє захоплення знімком.

"Мені дуже подобається, як одягаєте дітей ! Зі смаком, модно і по дитячому найчастіше зараз дітей одягають модно, але надмірно доросле, яка мила рожева принцеса!😊😍💗💕💕💕🌺🌺🌺, Така Ліза мила дівчинка, сама чарівність 🔥 🔥 🔥 , З завзятою посмішкою😍!!!, Милашка і очаровашка) 😘 😘 😘 татова і Мамина радість), Ліза дивовижна дівчинка❤️🙌 😍, їй дуже йде! Ви дуже добре одягаєте дітей! Молодці! Вони у вас прям модники☺, Ну до чого хороша, Макс! ❤️, Ліза, красуня☺️Сонечко їй до лиця)", - написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що Вєрка Сердючка потрапила в гучний скандал, що тепер буде.

Також писали, що Галкін відправився на свято без Алли Пугачової, але при цьому прихопив своїх дітей.

Нагадаємо, що Анна Семенович показала відверте фото і порадувала шанувальників.