За відносинами між Тіною Кароль і Даном Баланом із захопленням стежили багато глядачів. Артистів звело шоу "Голос". Саме там, на думку спостережливих фанатів, між зірками зав'язався роман. Дан відкрито фліртував з Тіною, а вона приймала його залицяння.

Але, як стало відомо зовсім недавно, насправді між Тіною і Даном не було романтичних відносин. Після звістки про це багато глядачів порахували, що їх обдурили. Фанати вирішили, що Дан і Тіна спеціально підігрівали чутки про свої романтичні стосунки, щоб підвищити рейтинг шоу.

Днями Дан вирішив виступити з відвертою заявою на рахунок своїх відносин зі співачкою. У своєму мікроблозі артист написав довгий пост, розставивши всі крапки над «ї». Як виявилося, весь цей час між артистами була «щира симпатія», але до романтичних відносин справа не дійшла.

"Люди, а в чому обман то? Ми ніколи не заявляли про якийсь зв'язок між нами, крім дружньої.. те, що ви бачили в ефірах голосу - це була щира симпатія... а далі люди самі додумували, самі напридумували.. і самі вирішили, що був якийсь обман... - Зазначив артист. а те, що заявляв продюсер голосу про "придуману історію".. він мав на увазі, що спочатку він придумав ідею, що для шоу було б добре якщо у нас з'явилася б "романтичний зв'язок" і підштовхував нас на це... а в кінцевому підсумку, насправді, вийшла щира симпатія... те, що всі і помітили в ефірах.. без ніякого обману... загалом я вважав за потрібне це роз'яснити..",- написав Дан.

Нагадаємо, Тіна Кароль була одружена з продюсером Євгеном Огіром. Співачка подарувала чоловікові сина Веніаміна. Однак сімейне щастя виконавиці не було довгим: Євген помер від раку у неї на руках. З тиго часу про особисте життя Кароль нічого не було відомо, до тих пір, поки в пресі не з'явилися чутки про її роман з Даном Баланом.

Як раніше писав Hyser, Тіна Кароль показала, як відпочиває на узбережжі океану з коханим чоловіком.

Також повідомлялося, що Тіна Кароль поділилася з шанувальниками пікантним фото.