У Луганській області п'яний водій скоїв наїзд на чотирьох дітей.

У Луганській області п'яний водій скоїв страшну ДТП. Не впоравшись з керуванням авто він скоїв наїзд на чотирьох підлітків. Інцидент трапився напередодні ввечері, в п'ятницю, 14 травня, в селі Містки, Сватівського району Луганської області. Про це на своїй сторінці у Facebook передавати поліція Луганської області.

В результаті наїзду один підліток отримав несумісні з життям травми і загинув на місці. На момент смерті йому виповнилося лише 14 років. Ще троє дітей 13-15 років отримали множинні травми. Але їм вдалося вижити. Зокрема, у них переламані руки і ноги. Також отримані черепно-мозкові травми. Діти не змогли відразу зрозуміти, що сталося. Так як авто влетіло в них на великій швидкості. Шансів встигнути відскочити ні у кого не було.

Вони були доставлені в лікарню для надання їм медичної допомоги.

Дівчинка, яка перебувала в компанії, зараз у важкому стані. Медики роблять все можливе, щоб врятувати їй життя.

Правоохоронці затримали водія. Після того як йому оголосять про підозру, суд обере запобіжний захід.

Крім того в правоохоронних органах не раз говорили про те, що сідати за кермо в стані алкогольного сп'яніння категорично не можна. Як правило, це призводить до таких сумних наслідків. Страждають не тільки пішоходи, а й самі водії. Не рідко можна почути новину про те, що водій загинув на місці аварії, тому що в стані сильного алкогольного сп'яніння просто не впорався з керуванням авто.

у Львові водій збив чотирьох підлітків, фото: скріншот

Раніше Hyser писав про те, що у страшній ДТП загинула знімальна група відомого українського телеканалу.

Також писали, що на Буковині сталася серйозна ДТП, загинула ні в чому не винна дитина.

Нагадаємо, що експерти розповіли, які пісні можуть спровокувати серйозне ДТП, їх краще не включати в авто.