"Натуральний блондин" російської естради Микола Басков зворушив фоловерів чуттєвим фото. Артист показав кадр з кліпу на нову пісню "Забувай" і викликав бурхливу реакцію шанувальників свого таланту.

Разом з музикантом у відеоісторії знялася актриса Ірина Воронова. На думку шанувальників творчості Миколи Баскова, вони з розкішною брюнеткою виглядають дуже гармонійно. І навіть висловили припущення, що артистів пов'язує щось більше, ніж дружба.

Як відомо, час від часу в шоу-бізнесовому закуліссі обговорюють особисте життя музиканта. У тому числі, і те, що він нібито відноситься до представників нетрадиційної орієнтації і віддає перевагу чоловікам.

І це при тому, що Микола Басков в різні періоди крутив романи з найзавиднішими нареченими російського шоу-бізу, а також перебував в офіційному шлюбі зі Світланою Шпігель – дочкою впливового продюсера Бориса Шпігеля.

Більш того, в шлюбі з нею у виконавця народився син Броніслав. Але після розлучення зоряної пари, спілкування батька з сином припинилося. У своїх інтерв'ю артист не раз говорив, що сподівається на розуміння чада і те, що коли він виросте, то їх контакт буде відновлений.

Не можна не згадати і про історію кохання Миколи Баскова зі скандальною російською балериною Анастасією Волочковою. При кожній появі на публіці, пара захоплено демонструвала свої почуття і твердила про весілля.

Але в кінцевому підсумку, урочистого одруження так і не сталося. А ось дружні стосунки між співаком і танцівницею все-таки збереглися.

Раніше "Hyser" писав про те, що Сергій Лазарєв поділився з публікою флористичними уподобаннями.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Сосєдов назвав ім'я виконавиці, яка все життя виступає під "фанеру".

Нагадуємо, що Ігор Ніколаєв здивував шанувальників змарнілим зовнішнім виглядом і зробив важливу особисту заяву.