Бути мамою-непроста доля. Бути зірковою мамою-нелегко подвійно. Саме цю думку намагалася донести до передплатників свого мікроблогу популярна російська телеведуча Анфіса Чехова.

Зірка ТБ повідала про те, як вирушила на відпочинок разом з сином Соломоном, але його поганий настрій заважає їй повноцінно насолоджуватися відпочинком. Анфіса Чехова з іронією охарактеризувала свого спадкоємця: "Мій вічно незадоволений хлопчик️️".

За словами знаменитості, Соломону не подобається те, що пісок потрапляє в його взуття, а також те, що не можна цілодобово безперервно сидіти в телефоні. «У морі занадто багато коралів, на обід не дозволяють картоплю-фрі, в номері не дозволяють випити всю колу з міні-бару» - продовжила вона список невдоволень свого сина. При цьому його сердитий те, що мама – поганий фотограф або, навпаки, поводиться як нав'язливий папараці.

Іншими словами, Анфіса Чехова знаходиться в розстеряності, оскільки не знає, як догодити синові і зробити так, щоб його настрій був хорошим: «У кого-небудь є дев'ятирічки, які хоча б на 50% задоволені життям?».

У коментарях до посту фоловери почали міркувати на одвічну тему відносин між дітьми і батьками. До слова, дісталося і самої телеведучої за те, що "розбалувала сина":

Анфіса Чехова народила сина в шлюбі з актором Гурамом Баблішвілі. Їх сімейне життя не можна назвати ідеальною, але причиною розлучення послужили численні зради з боку чоловіка.

Разом вони прожили 7 років, а після офіційного розірвання шлюбу зуміли зберегти дружні стосунки заради спільної дитини.

Раніше "Hyser" писав про те, що чоловік Наташі Корольової обурив шанувальників напівголою фотосесією.

Також наш портал розповів про те, що Ольга Бузова звернулася до публіки зі словами вибачення.

Нагадуємо, що Надія Мейхер похвалилася унікальним архівним фото і показала, як виглядала в 16 років.