Знаменита українська співачка Софія Ротару за свою багаторічну музичну кар'єру привчила шанувальників до яскравих образів і ефектних концертних виступів.

На певному життєвому етапі виконавиця ледь не завершила свій творчий шлях, оскільки насилу переживала втрату близької людини.

У жовтні 2002 року з життя пішов офіційний і єдиний чоловік Софії Ротару – Анатолій Євдокименко. Змиритися з втратою їй допомогли рідні та друзі, і поступово вона повернулася до сценічної діяльності.

А днями на просторах соціальної мережі Instagram з'явилося унікальне раритетне фото, на якому Софія Михайлівна відображена за п'ять років до страшних подій у своєму житті. У кадрі артистка позувала в компанії учасників відомої поп-групи»Иванушки International".

У підписі до знімка сказано, що він був зроблений на зйомках «Москви травневої» в 1997 році. Тобто через кілька років, після створення бойс-бенду, що став в наслідок легендарним для російської естради.

Софія Ротару постала в білій сукні з широким сріблястим поясом на талії, а ось її фотокомпаньйони - в оригінальних комбінезонах темного кольору.

У коментарях до посту користувачі соцмережі відзначили, що в молодих хлопцях на фото складно впізнати нинішніх зірок естради. Варто відзначити, що один з музикантів на фото – Ігор Сорін помер в 1998 році. Причиною смерті став нещасний випадок - він випав з вікна і отримав численні травми, але помер від зупинки серця вже в лікарні.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали невідомі фото Софії Ротару.

Також наш портал розповів про те, що внучка Софії Ротару похвалилася карколомною фігурою в купальнику-невидимці.

Нагадуємо, що Софія Ротару була помічена в обіймах впливового чиновника.