Незмінний фронтмен і лідер гурту "Руки Вверх» Сергій Жуков зворушив соцмережі новим відеороликом на сторінці в Instagram.

Артист показав, з ким записав новий музичний дует і викликав бурхливу реакцію шанувальників своєї творчості. Близько двох тижнів тому музикант заінтригував фоловерів новиною про майбутній спільний проект з відомою співачкою, але імені її називати не став.

І буквально днями ім'я напарниці Сергія Жукова було розсекречено. Нею виявилася молода виконавиця і учасниця звукозаписувального лейблу Black Star Клава Кока.

Композиція під назвою «Нокаут» підкорила слухачів і отримала масу позитивних відгуків. "Молоденька перспективна дівчинка і легенда мільйонів співають дуетом» - поспішили відзначити фанати.

Але при цьому не обійшлося і без критики від тих, кого збентежила надмірна награність Клави Коки в кадрі. Також деяким фоловерам Сергій Жуков здався помітно постарілим:

До слова, про особисте життя вихованка Black Star відомо небагато. Їй регулярно приписують романи із завидними женихами сучасного російського шоу-бізнесу, наприклад, з Єгором Крідом. Але сама вона неохоче говорить на цю тему.

А ось що стосується Сергія Жукова, то він давно і щасливо одружений на екс-солістці групи "Сливки" Регіні Бурд. Вони одружилися в 2007 році. На сьогоднішній день сім'я виховує трьох дітей-дочку ніку і синів Енджела і Мирона.

Раніше "Hyser" писав про те, що Олександр Ревва кардинально змінив імідж і відростив розкішну шевелюру.

Також наш портал розповів про те, що Микола Басков заінтригував фоловерів новим фото в компанії брюнетки.

Нагадуємо, що Леонід Агутін розповів про обурливі подробиці свого особистого життя з Анжелікою Варум.