Українці стали масово скаржитися на ПриватБанк, який блокує карти.

У Приватбанку стали скаржитися, що карти клієнтів блокують все більше. У деяких випадках співробітники фінансової установи навіть не можуть пояснити причину. Але як вказують експерти, що їх може бути кілька. В першу чергу карту клієнта можуть заблокувати через фінмоніторингу. Так як всі суми, які надходять на карту і які більше 5 тисяч гривень, зобов'язані перевіряти.

Також карту можуть заблокувати, якщо людина раптом різко вирішив зробити фінансову операцію, використовуючи інший сервіс для цього. Наприклад, раніше він завжди використовував Приват24 на комп'ютері, а після почав переводити гроші з мобільного додатку.

Карту можуть заблокувати через переказ грошей від особи, яка раніше ніколи не переводила Фінанси клієнту Приватбанку.

Підозри у банку викличе і повернення переказу. Або ж переправлення його третій особі. В цьому випадку можна цілком резонно запідозрити "відмивання" грошей і заблокувати карту.

Карта може бути заблокована і в тому випадку, якщо людина купує товари з заборонених сайтів. У банків є свої "чорні списки" інтернет-ресурсів, які вважаються підозрілими.

Зняття всієї суми з карти може стати ще однією причиною для її блокування. Тому що як правило люди так не роблять, особливо, якщо мова йде про великі суми.

Операції з карткою за кордоном, якщо вони викликають сумніви, також причина для блокування. Якщо клієнт несподівано відправився за кордон і намагається там розплатитися карткою нашого Приватбанку за товари або послуги, це теж може викликати підозру в тому, що карткою заволоділи шахраї.

Раніше Hyser писав про те, що у НБУ заявили про те, що незабаром ціни на товари істотно злетять.

Також писали, що ПриватБанк в черговий раз потрапив у скандал зі списанням грошей з картки клієнта.

Нагадаємо, що стало відомо, як у Приватбанку розводять пенсіонерів на гроші.