На Хмельниччині сталася масштабна ДТП за участю трьох транспортних засобів

У Хмельницькій області сталося резонансне ДТП за участю трьох автомобілів. В результаті аварії загинули чотири людини. Про це йдеться в повідомленні пресслужби поліції в Хмельницькій області.

Дорожньо - транспортна пригода сталася близько 7 ранку неподалік села Веселівка Хмельницького району, на трасі Житомир - Чернівці. За попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля DAF, який їхав з причепом здійснив виїзд на смугу зустрічного руху. Не оцінивши ситуації на дорозі і не вибравши безпечного моменту для маневру вантажівка зіткнулася відразу з двома автомобілями - легковиком "Опель Комбо" і мікроавтобусом "Мерседес Спринтер". Від удару причіп автомобіля DAF перекинувся і притиснув обидва автомобілі.

Повідомляється, що в результаті удару всі автомобілі загорілися. На місце події оперативно прибули рятувальники для ліквідації загоряння. Зазначається, що правоохоронці змогли оглянути місце ДТП тільки після локалізації пожежі рятувальниками.

За попередньою інформацією в результаті зіткнення і подальшої пожежі не вдалося врятуватися 4 людям, які перебували в транспорті. На даний момент поліцейські працюють над встановленням особи водіїв і можливих пасажирів.

Також зазначається, що водій вантажівки DAF уцілів і його затримали правоохоронці. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України. На даний момент правоохоронці з'ясовують причини і всі обставини події.

Варто відзначити, що кількість ДТП на українських дорогах останнім часом помітно збільшилася. Так, якщо взяти до уваги перший квартал поточного року, за який вже сталося більше 42 тисяч дорожньо-транспортних пригод і порівняти показник з аналогічним періодом 2020 року бачимо, що кількість аварій зросла на 18%. Цікаво, що якщо розділити кількість ДТП на минулий час, то вийде, що в середньому кожні три хвилини в Україні відбувається аварія.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Хмельницькій області сталася резонансна ДТП, яка сколихнула всю країну. В аварії загинули мати і дитина.

Також наш портал інформував, що у Рівненській області сталася смертельна ДТП. В результаті зіткнення загинула ціла сім'я.

Нагадаємо, що у Луганську водій на повній швидкості наїхав на натовп дітей. В результаті наїзду загинув 14-річний підліток.