Російський актор Іван Охлобистін разом зі своєю дружиною Оксаною виховують шістьох дітей. Днями в зоряному сімействі сталася радісна подія - старша дочка актора 24-річна Анфіса вийшла заміж. Про це Іван повідомив підписникам в особистому мікроблозі. Актор також поділився фотографіями з урочистої події.

Відомо, що обранцем Анфіси став житель Рязані на ім'я Дмитро. Схоже, молоді люди познайомилися, коли Анфіса приїжджала в Рязань по роботі. Дівчина працює в партії Захара Прилєпіна і займається соціальними та екологічними проектами з відновлення російської глибинки, зокрема Анфіса працювала і в Рязані.

Для весілля Анфіса вибрала легкий наряд з тонкого мережива. Елегантне плаття по фігурі підкреслювало стрункість і молодість нареченої. Своє волосся Анфіса завила в легкі кучері, додавши в зачіску кілька кісок. В цілому наречена виглядала дуже органічно і жіночно. Відзначимо, що дівчина, на відміну від багатьох зіркових спадкоємиць, відмовилася від пишних суконь зі шлейфами і кринолинами. Не було в її образі і традиційної фати.

Після розпису в РАГСі молоді разом з гостями вирушили до церкви, де відбулося вінчання. Відзначимо, що Іван з дружиною - дуже побожні люди, тому не дивно, що їх дочка вирішила пов'язати себе узами шлюбу з коханим не тільки перед людьми, а й перед Господом Богом.

Після вінчання весілля перемістилося в ресторан. Відзначимо, що, незважаючи на коронавірус, гості свята і самі молоді відмовилися від захисних масок, щоб не псувати весільні фото. У своєму мікроблозі Охлобистін поділився не тільки фотографіями, але і відео з весілля. Зокрема, щасливий батько опублікував ролик спільного танцю з дочкою.

Особливий інтерес фанатів викликало фото Охлобистіна з дружиною. Оксана вибрала для весілля дочки легку сукню кольору мокко. А сам Іван одягнувся в чорний костюм, білу сорочку і капелюх-циліндр. У такому вбранні актор нагадував швидше гангстера, ніж віруючу людину.

Як раніше писав Hyser, Іван Охлобистін зізнався у згубній пристрасті.

Також у мережі показали, як виглядає дружина Івана Охлобистіна. Рідкісний кадр.