Несподівана новина підірвала шоу-бізнес недільного ранку: український дизайнер Андре Тан оголосив про розставання зі своєю дружиною, з якою прожив у шлюбі 8 років. Про це дизайнер написав в особистому мікроблозі. Схоже, подружжя розлучилося мирно і вирішило зберегти дружні стосунки заради спільної дочки Софії.

"Наша історія підійшла до кінця. Але ми розлучаємося друзями і сильно поважаємо один одного. Я дякую Тобі за ці 12 років разом, за красуню-дочку, за те, що була поруч в банкрутстві і в достатку, в кризах і в штилі. Дякую за те, що ти була моїм компасом і моїм другом всі ці роки. За те, що завжди зберігала сім'ю від журналістів . За те, що підтримувала мої божевільні ідеї і безмежно вірила в мене. Любов пройшла у нас обох, але залишилася дружба, повага і вдячність !!"- написав Тан.

Відзначимо, що про особисте життя дизайнера відомо зовсім небагато. Вісім років тому він пов'язав себе узами шлюбу з бізнесвумен Аліною Харечко. П'ять років тому дружина подарувала йому дочку, яку назвали Софією. Андре вважав за краще не поширюватися про своє сімейне життя і, схоже, Аліна підтримувала його в цьому.

За інформацією програми "Зірковий шлях", Андре і Аліна розсталися ще рік тому, але розлучитися офіційно вирішили тільки зараз. Також повідомляється, що причиною розладу в парі стали дизайнерські амбіції Аліни. Схоже, дружина Тана вирішила влізти на його вотчину і теж стати відомим дизайнером. Хайп на розлученні з Андре може допомогти їй стати знаменитою.

За наявною інформацією, Андре залишив дружині все спільно нажите майно і виплачує істотні аліменти на утримання єдиної дочки. Відзначимо, що вбрання від Андре Тана носять багато українських та зарубіжних зірок, тому його дохід досить значний.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що з дружиною розлучається відомий український музикант Дзідзьо.

Hyser також писав про те, що після розлучення з чоловіком Аліна Гросу виклала в мережу вагітне фото.