В Україні продають рожевий "Запорожець"

У Львові виставили на продаж гламурний рожевий ЗАЗ 965, який зовні нагадує Mini Cooper і може стати відмінним варіантом для жінки. Оголошення про продаж незвичайного автомобіля з'явилося на auto.ria.

Так, житель Львова виставив на продаж дуже незвичайний екземпляр "горбатого" Запорожця. Дивує машина в першу чергу своїм рожевим кольором, а також ціною і номерним знаком. Власник просить за "Запорожець" 1962 року випуску 4,5 тисячі євро, що близько 5 тисяч доларів. Варто відзначити, що такі ціни зазвичай встановлюють при продажу добре збережених ЗАЗ 965 в оригінальному "колекційному" стані.

ЗАЗ-965. Фото: auto.ria.com
ЗАЗ-965. Фото: auto.ria.com

За ці гроші можна підшукати підтриману іномарку або який-небудь більш сучасний вітчизняний автомобіль, наприклад, ЗАЗ "Ланос". Однак незвичайний колір і непоганий стан автомобілів цілком може зацікавити якогось цінителя. Також даний екземпляр може зацікавити дівчат, які люблять ретро-автомобілі.

ЗАЗ-965. Фото: auto.ria.com
ЗАЗ-965. Фото: auto.ria.com

Також інтерес викликає і номерний знак автомобіля - НД 6606 ВМ. Три шістки зазвичай вважаються нещасливим числом. В інформації про ЗАЗ-965 власник вказав, що автомобіль на 99% оригінал і оснащений заводським двигуном потужністю 23 кінських сил.

ЗАЗ-965. Фото: auto.ria.com
ЗАЗ-965. Фото: auto.ria.com

Варто відзначити, що автомобілі "Запорожець" дивують багатьох донині. Технічний прогрес пішов вперед і деякі автолюбителі "підтягують" автомобілі ЗАЗ до рівня сучасних машин. Так, в мережі показали найшвидший "горбатий" Запорожець, який розганяється до 300 км/год.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Латвії серед гір сміття знайшли раритетний "Москвич".

Також наш портал інформував, що український умілець створив незвичайний електромобіль на базі старенького "Запорожця".

Нагадаємо, що у Нідерландах виставили на продаж раритетний військовий "Запорожець" за космічну ціну.