Дочка знаменитої російської актриси Анастасії Заворотнюк порадувала шанувальників новим постом в соціальній мережі Instagram. Ганна повідала про те, що в її житті зараз непростий період і є чимало труднощів, але вона вірить в краще.

Як відомо, її зіркова мати вже кілька років бореться з онкологічним захворюванням, але ніяких подробиць стану здоров'я артистки – не повідомляється. Родичі зірки серіалу "Моя прекрасна няня" наполегливо зберігають мовчання з цього приводу і ігнорують питання цікавої публіки.

Анна Заворотнюк лише одного разу розговорилася зі своїми фоловерами на тему того, що відбувається з її близькою людиною. Спадкоємиця знаменитості зазначила, що її мати дійсно дуже хвора, але вони докладають максимум зусиль, щоб допомогти їй реабілітуватися і повернутися до звичного способу життя.

А днями Заворотнюк-молодша зізналася в Instagram-акаунті: "Ніяк не можу зібратися з думками, не розумію, це погода так на мене впливає?». І в якості ілюстрації розмістила фото в стильному вбранні на тлі урбаністичного пейзажу.

До слова, одним з перших прокоментувати образ і зовнішність Анни Заворотнюк поспішив відомий фотограф Павло Шелковников. З ним вона неодноразово співпрацювала в якості моделі:

А потім в stories продовжила говорити про власне моральне самопочуття:

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк розповіла про свій діагноз і не на жарт схвилювала шанувальників.

Також наш портал розповів про те, що дочка Анастасії Заворотнюк похвалилася стильним вбранням, але нарвалася на критику через надмірну худорлявість.

Нагадуємо, що зірка серіалу" Моя прекрасна няня " вийшла з журналістами і дала згоду на інтерв'ю.