Шанувальники актора Івана Охлобистіна вже кілька днів з цікавістю спостерігають за важливою подією в його житті-весіллям старшої дочки Анфіси.

І поки артист насолоджується новим статусом тестя, шанувальники його таланту радіють і його творчим успіхам. Так, в соціальній мережі Instagram з'явилися кадри, на яких Іван Охлобистін зображений з колегою по акторському цеху – Михайлом Пореченковим і Андрієм Свиридовим.

Варто відзначити, що популярність Андрію Свиридову принесла роль в серіалі "СашаТаня", в якому він зіграв охоронця олігарха. До слова, на його тлі фотокомпаньйони виглядали низькорослими і худими.

У підписі до фото сказано, що кадр був зроблений на знімальному майданчику комедійної серіальної історії «Полярний». І незабаром фанати кінопроекту побачать його новий сезон.

У коментарях до одного з постів фоловери відзначили, що Іван Охлобистін помітно змінився і отощал:

Варто відзначити, що за сюжетом "Полярного" Михайло Пореченков постав на екрані в ролі побіжного кримінального авторитета, який з волі випадку опинився в глухому Полярному місті. Не секрет, що за актором закріпилося амплуа сильного і мужнього чоловіка з "залізними" принципами.

Але в реальному житті, на думку аудиторії, справа йде трохи інакше. Наприклад, в 2014 році Михайло Пореченков побував на території "Л/ДНР" і люб'язно прийняв запрошення бойовиків постріляти по позиціях українських військових. А після того, як відеозапис його "геройств" опинилася в мережі, вибухнув скандал і артист був жорстко розкритикований, а в його кар'єрі почався період застою.

Раніше "Hyser" писав про те, що Михайло Пореченков з'явився на публіці і налякав фанатів дивною зовнішністю.

Також наш портал розповів про те, що Олександр Ревваа надів перуку і поділився цікавим досвідом.

Нагадуємо, що Дмитро Нагієв показав фанатам, як змінився і зробив важливу заяву.