У мережі обговорюють оригінальний знімок, який був публікований в офіційному акаунті програми "Світське життя" в Instagram. На фото зображена таємнича особа в чорному вбранні в оточенні м'язистих молодих людей. Обличчя чоловіків приховані за золотими масками, а таємнича незнайомка (очевидно, що це жінка) приховує своє обличчя за венеціанською маскою.

Адмін аккаунта запропонував фоловерам вгадати, хто ж ховається за маскою.

"Хто з неба, а хто і з води?!! Хто з легенд української сцени поспішає на сцену "Світського життя" Дніпром на справжній венеціанській гондолі - ваші варіанти?» - свідчить підпис під знімком.

Багато коментаторів впоралися із завданням на "відмінно", вгадавши, що під маскою ховається не хто інший, як Ірина Білик. Саме такий незвичайний наряд легендарна виконавиця вибрала для запису нового випуску популярного шоу, ведучою якого є Катя Осадча.

Скриншт Instagram

Скриншт Instagram

Відзначимо, що останнім часом в мережі все частіше обговорюють не творчість Ірини, а її особисте життя. Справа в тому, що співачка оголосила про розлучення зі своїм п'ятим чоловіком Асланом Ахмадовим. Подружжя не змогли зберегти відносини на відстані. Справа в тому, що Ірина з сином Табризом, народженим у шлюбі з Асланом, проживала в Києві, а сам Ахмадов жив і працював у Москві. Спочатку відстань не лякала закоханих, а Аслан часто прилітав до Києва, щоб побути разом з сім'єю. Однак з часом візити фотографа і продюсера стали все більш рідкісними. Терпець Ірини урвався, коли Аслан більше року не відвідував її з сином.

Незважаючи на розлучення, екс-подружжя зберегло теплі, дружні стосунки заради свого сина.

Нагадаємо, до Ахмадова чоловіками Білик були продюсер Юрій Нікітін, модель Андрій Оверчук (від нього у співачки є син Гліб), Дмитро Коляденко і Дмитро Дікусар.

Раніше повідомлялося, що Ірина Білик шокувала шанувальників своїм виглядом. Співачка в траурному вбранні потрапила в кадр на інвалідному кріслі. Що сталося?

Також Hyser писав про розлучення хрещениці Ірини Білик Аліни Гросу зі своїм чоловіком. "Бджілка" здивувала шанувальників вагітним фото.