Тіна Кароль остаточно заплутала своїх фанатів щодо роману з Даном Баланом.

Так званий роман Тіни Кароль і Дана Балана зав'язався під час зйомок вокального шоу "Голос". Тоді фанати стали активно обговорювати їх пару. Адже вони кожен новий випуск давали все більше приводів думати про те, що між ними щось дійсно є. Але після і Дан Балан і ТВ-менеджер заявили про те, що роман між артистами був спеціально вигаданий.

Це потрібно було для того, щоб підняти рейтинги самої передачі. Адже глядачі з великим трепетом якраз стежили за тим, як розвиваються відносини у Тіни і Дана. Багато дуже засмутилися від такої новини. Адже вони так сподівалися на те, що Кароль і Балан будуть разом.

Але днями Тіна вирішила остаточно всіх заплутати в цій історії і заявила про те, що між ними все таки був флірт і ця історія чекає продовження. Але ділиться подробицями вона так і не стала. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі.

"Хіба флірт називають обманом? Це гра напівтіней романтики. Нав'язати любов неможливо. Ми були щирі, і це наша історія. Як буде далі-Це наш Secret Paradise"— - загадково написала Тіна в сторіз в Instagram.

Зізнання від Кароль було настільки туманним, що кожен побачив у ньому підтвердження своїх власних здогадок. Хтось вирішив, що між Даном і Тіною все серйозно.

Але більшість воліла б, щоб Тіна висловлювалася не так завуальовано.

Нагадаємо, що Дан Балан заявив, що романтичних відносин у них з Тіною не було, глядачі «самі напридумували». Тому він не несе за це ніякої відповідальності. Він хоче, щоб його більше чіпали з цією історією.

Раніше Hyser писав про те, що Тіна Кароль показала дуже спокусливий знімок зі свого відпочинку, від такого навіть дух перехоплює.

Також писали, що Тіна Кароль показала свого головного чоловіка на відпочинку.

Нагадаємо, що Кароль засвітила засмагле декольте на відпочинку і шокувала всіх.