Померла українка, яка потрапила в ДТП в Польщі на початку березня

У Польщі померла українка Анастасія Кочеткова з Хмельницького, що їхала в автобусі, який потрапив в ДТП на початку березня. Дівчина два місяці боролася за життя в лікарні Перемишля. Про це інформує портал segodnya.

Анастасія Кочеткова була однією з пасажирок українського автобуса, який потрапив у серйозну ДТП поблизу Перемишля, в ніч на 6 березня. В результаті аварії дівчина отримала важкі травми, але все ж вижила. Її госпіталізували до лікарні Перемишля, де зробили дві операції.

Анастасія Кочеткова. Фото: з соцмереж
Анастасія Кочеткова. Фото: з соцмереж

Медики більше двох місяців боролися за життя українки. Були всі підстави вважати, що дівчина відновитися, адже вона навіть йшла на поправку. Причину смерті Анастасії лікарі поки не розголошують.

Анастасія Кочеткова. Фото: з соцмереж
Анастасія Кочеткова. Фото: з соцмереж

Таким чином Анастасія Кочеткова стала вже сьомою жертвою аварії, що сталася під Перемишлем. Автобус прямував в Україну під час руху водій не впорався з керуванням, і автобус злетів у яму. На даний момент водій затриманий, польські правоохоронці з'ясовують всі обставини резонансної ДТП.

Варто зазначити, що не менш резонансні ДТП відбуваються і в Україні. Так, напередодні на трасі Житомир - Чернівці, сталася смертельна ДТП за участю трьох автомобілів. Повідомляється, що вантажний автомобіль DAF, що їхав з причепом здійснив виїзд на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з легковиком "Опель Комбо" і мікроавтобусом "Мерседес Спринтер". Від удару причіп вантажівки перекинувся і притиснув обидва автомобілі, які загорілися. В результаті аварії загинули 4 людини. Водій вантажівки вцілів і був затриманий правоохоронцями до встановлення всіх обставин події.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Хмельницькій області сталася резонансна ДТП, яка сколихнула всю країну. В аварії загинули мати і дитина.

Також наш портал інформував, що у Рівненській області сталася смертельна ДТП. В результаті зіткнення загинула ціла сім'я.

Нагадаємо, що у Луганську водій на повній швидкості наїхав на натовп дітей. В результаті наїзду загинув 14-річний підліток.