Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова знову потрапила в скандал.

Анастасія Волочкова часто потрапляє в скандальні історії у зв'язку зі своїми витівками в мережі. Найчастіше її шанувальників дратують її фото і те, як вона подає їх. На цей раз балерина на своїй сторінці в соціальній мережі вирішила поділитися знімком, на якому вона позує в купальнику сидячи на білосніжному піску біля океану.

На артистці був надітий Помаранчевий купальник і сонцезахисні окуляри. Але вона настільки сильно втягнула свій живіт на фото, що не тільки неприродно виглядало на фото, але навіть жахливо. У коментарях користувачі Мережі прийшли до висновку, що Волочкова явно перестаралася. До слова, Анастасія не так відкриває свої коментарі для користувачів мережі, що це вже стає якимось святом.

"Я не хочу їхати😔 😔 😔 🌴", - підписала свій знімок Анастасія Волочкова.

У коментарях розгорілася ціла суперечка, яка якраз стосувалася ребер скандальної балерини.

"Я звичайно на фотках іноді теж живіт втягую😅 але це перебір.., Бобер, видихай😂 😂 😂 😂 😂, виставка реберних пластин?, Навіщо ж так живіт втягувати? Всім і так зрозуміло що ви худа і струнка. 😮, Я захоплююся Вами!!!Стільки роботи над собою👏нехай у Вас все виходить і на роботі і в особистому житті❤️, Ми вже зрозуміли 4 поста тому ♪ , Перенапреглась😂, ну вже через цур живіт втягнула. А фотка хороша., лучще б вийшла якби,,,, сильно не вдихати., Невже більше одягу ніякої немає? Чому всі фотки в купальниках? Не розумію, Анастасія навіщо так втягувати живіт це ж не дуже красиво", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що співачка Наташа Корольова ошелешила шанувальників черговою витівкою.

Також писали, що Анастасія Волочкова розкрила чергові подробиці щодо свого нареченого.

Нагадаємо, що Барі Алібасов вирішив змінити своє акторське амплуа.