Зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал показала чарівне фото.

Анна Кошмал на своїй сторінці в соціальній мережі ділиться зі своїми шанувальниками новими фото і відео. На них вона постає в самих різних образах. Відзначимо, що Анна давно вже подорослішала з часів зйомок серіалу "Свати" сильно змінилася. Варто сказати, що проект "Свати" приніс їй небувалу популярність. Актрису стали кликати в багато проектів. Вона знімається не тільки в кіно і серіалах, але і грає на сцені театру.

Глядачі з великим задоволенням ходять на її вистави, щоб побачити свого улюбленого кумира. Крім роботи Анна також встигає приділити час і своїй родині. Вона давно заміжня і ростить сина.

На новому знімку Анна постала в чорного кольору топіку і білій сорочці. Актриса позує в напівобороті. Її довге волосся розпущене, а на обличчі немає і грама макіяжу. У такому відео Анна виглядає максимально привабливо і природно. Багато шанувальників в коментарях відзначили, що Анна просто шикарно виглядає. З кожним разом вона стає все більш привабливою і ніжною.

"Найкрасивіша 😍 😍 😍 😍 😍 , Ой, яка ж все таки красоточка🔥 🔥 🔥, яка ж Ви королева ❤ ❤ ️ 🌹 🌹 🌹 , Анна Кошмал ви красива дуже ❤️❤️❤️, Фотка а на ній красуня🔥 🔥❤️ 🔥 🔥 , Естетика зашкалює☺❤️, Ідеальна дівчина😍і хороша актриса, фільми супер:), Чарівно шикарна! 🔥 😎👍, Ну принадність просто!!! Милість і привабливість в одному флаконі!!! 🔥 🔥 🔥 , Яка наївна, мила Краса!!! Щастя тобі!!, Яка ви ніжна і красива 🌸, і немає меж надивитися цими чарівними мудростями серіал!!! Спасибі!!!!!",- написали віддані фанати в коментарях під фото.

Раніше Hyser писав про те, що Женька зі "Сватів" показала своє бездонне декольте.

Також писали, що переможниця "Холостяка-10" показала себе в купальнику.

Нагадаємо, що Женька зі "Сватів" просить своїх фанатів про допомогу.