У мережі показали раритетний "Москвич 401" в незвичайному кольорі

У Білорусі знайшли раритетний "Москвич 401" в яскравому помаранчевому кольорі. Автомобіль є справжньою знахідкою для колекціонерів або просто автолюбителів. Відповідне фото опублікували на сторінці retroautobelarus в instagram.
Судячи з підпису до знімка раритетного "Москвича" автомобіль знаходиться в Бресті. Підкреслюється, що останній раз транспорт проходив техогляд ще в 2004 році, тому ймовірність того, що він ще на ходу, не висока. При цьому автомобіль сфотографований біля МРЕВ, тому цілком ймовірно, що його вже придбав справжній цінитель і подарує йому друге життя після реставрації.

"Москвич 401 сфотографований в Бресті. Судячи з наклейки на лобовому техогляд проходили у 2004 році. Якщо дивитися стан, може тоді він і був на ходу в останній раз. Радує, що фото зроблено біля МРЕВ, а це значить переоформляється швидше за все і його чекає нове життя", - йдеться в повідомленні.
Користувачі Мережі захопилися раритетним екземпляром і залишили безліч коментарів під фото. Деякі відзначили, що" Москвич "злизаний у німців і багато в чому нагадує" Опель", інші ж заявили, що також мріють про таку машину.
"Дуже хороша новина, бачив його в Мінську, в січні, у відкритому вигляді... А тут взялися за нього, це радує!", "Рижик"," мені потрібно такий з доками"," German Opel stolen by Soviet", - написали користувачі.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що в Україні умілець створив найшвидший "Запорожець", який здатний дати фору навіть сучасним суперкарам.

Також наш портал інформував, що у мережі показали радянські машини, які так не потрапили в серійне виробництво.

Нагадаємо, що в Україні виявили 45-річний "Запорожець", який пройшов крізь десятиліття і зберігся в ідеальному стані до наших днів.