Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова буквально днями повернулася з розкішного мальдвского відпочинку. Знаменитість релаксувала на сонячному узбережжі елітного тропічного курорту не одна, а в компанії залицяльника на ім'я Олег.

Довгий час артистка приховувала його особистість, але на минулому тижні зважилася і записала відверте інтерв'ю, в якому показала і розповіла про нього всю правду. Як з'ясувалося, вже близько року вони роблять все можливе, щоб побудувати гармонійні відносини, але періодично, то сходяться, то розлучаються.

Повернувшись додому, в Росію, ексцентрична прима продовжує ділитися з фоловерами подробицями насичених Зоряних буднів. Так, Анастасія Волочкова розповіла про те, що у її чотириногого вихованця на прізвисько Лаккі почалися проблеми зі здоров'ям.

Танцівниця пояснила, що труднощів вдалося уникнути завдяки своєчасно наданій медичній допомозі. Варто відзначити, що подячні слова знаменитості на адресу ветеринарів викликали бурхливу реакцію в мережі. А все тому, що Анастасія Волочкова і цього разу проявила оригінальність і "авторський" погляд на орфографію:

Після зцілення свого кота артистка вирушила прямо в тренажерний зал, щоб підготуватися до чергового концертного виступу. Для походу в спортклуб Анастасія Волочкова одягла багатошарове вбрання, яке доповнила масивним взуттям на підборах.

До слова, стиль балерини нерідко обговорюється на інтернет-просторах. Зірка віддає перевагу провокаційному одягу, який підкреслює "принади" її 45-річного тіла. При цьому сама Анастасія Волочкова не звертає увагу на хейтерські зауваження і переконана, що її критикують виключно із заздрості.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова обурила шанувальників пікантним фото з коханцем.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова похвалилася провокаційними кадрами пляжного відпочинку з чоловіком.

Нагадуємо, що у мережі показали, як виглядала Оля Полякова 20 років тому.