З життя пішов знаменитий український гуморист і радіоведучий Олександр Летичевський.

Відомо, що причиною його смерті стали ускладнення від коронавірусу. В результаті у віці 60 років він раптово помер в одній з лікарень Дніпра, в ніч на 17 травня. Відповідною інформацією з цього приводу поділився Дніпровський театральний діяч Ігор Рувінський у своєму Facebook, пише "КР.uа".


За його словами, COVID - 19 став остаточно долати Летичівського 30 квітня, через що він і опинився в лікарні. Через час зі звичайної палати радіоведучого перевели в реанімацію. Однак лікарям його так і не вдалося врятувати, хоча він сам у соцмережах запевняв, що почувається нормально.

Так, і рідні відзначали, що в останні дні хворий пішов на поправку. Але після цього Олександр перестав з'являтись на своїй сторінці в Facebook, замовчуючи про стан свого здоров'я, а 17 травня стало відомо, що він пішов з життя.


До слова, варто відзначити, що Олександр Летичевський найбільше відомий як ведучий радіопрограми "Бородаті анекдоти". Також багато користувачів Facebook з нетерпінням чекали від нього свіжу добірку анекдотів, якими він любив ділитися в соцмережах. Крім того, як знавець і збирач анекдотів, Олександр друкувався в регіональних виданнях.

Раніше "Hyser" писав про те, що зірка "Татових дочок" Андрій Леонов став сиротою.

Також наш портал повідомляв, що не стало зірки фільмів "Вікно в Париж", "Закоханий за власним бажанням", і "Троє в човні, не рахуючи собаки".

Нагадуємо, що пішов з життя актор з "Весни на Зарічній вулиці".