Співачка Настя Каменських скористалася своєю сторінкою в соціальній мережі Instagram, щоб поспілкуватися з шанувальниками на тему жіночності. Артистка похвалилася ефектними фото, на яких позувала в спокусливому вбранні і викликала бурхливу реакцію шанувальників.

Не секрет, що Настю Каменських нерідко називають однією з найпривабливіших представниць сучасного українського шоу-бізнесу. Вона не тільки активно займається собою і своїм тілом, а й реалізовує відразу кілька творчих проектів. А тому фанати з цікавістю спостерігають за її зоряним життям і посланнями в мікроблозі.

Так, дружина репера Потапа поцікавилася у передплатників: "Напевно кожен чув словосполучення "справжня жінка". А що воно означає Для вас? Якою ви уявляєте таку жінку?».

В якості ілюстрацій до посту Настя Каменських використовувала знімки, на яких постала в міні-спідниці і ТОПі-бюстьє з деніму. Свій look зірка доповнила чорною сумочкою. Волосся-розпущене, на обличчі-виразний макіяж.

У коментарях до кадрів крім компліментів, не обійшлося і без критики від "диванних експертів" щодо зовнішності та особистого життя вокалістки:

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова показала, яким делікатесом годує дочку і спровокувала бурхливу реакцію фанатів.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських захопила соцмережі розкішними формами на тлі пірамід.

Нагадуємо, що Регіна Тодоренко нарвалася на критику в мережі через публікацію про стан здоров'я свого чоловіка Влада Топалова.