Автолюбителі шоковані оновленням від KIA.

Три роки тому світ побачив повнорозмірний флагманський седан Kia K9, а зараз прийшов час планового рестайлінгу. Так, корейський виробник вже готується презентувати новинку, про що пише "АвтоЦентр".


Зокрема, в мережі вже стала з'являтися інформація про нове авто, а також були опубліковані його перші офіційні фотографії. Завдяки їм є можливість оцінити нову передню оптику у флагмана, яка стала більш вузькою.

Крім того, в новому авто від KIA збільшили решітку і модернізували бампери. У свою чергу задні ліхтарі були об'єднані між собою світлодіодною смугою. Також флагман оснастили новими дзеркалами заднього виду, 19-дюймовими колісними дисками іншого дизайну і новим логотипом марки.


При цьому інформація щодо салону у Kia K9, яку деякі ще називають Kia K900, відсутня. Відомо тільки, що оснащення салону стане багатшим, а в обробці з'являться нові матеріали. Моторна гамма теж засекречена.

Передбачається, що новий Kia K9 буде представлений на ринку з уже знайомим 3,3-літровим V6 потужністю 253 к.с. і його турбованою версією на 370 к. с., а також агрегатами об'ємом 3,8 і 5,0 л потужністю 315 і 425 сил відповідно. Коли відбудеться презентація цього авто невідомо, але з'явиться воно на ринку до кінця 2021 року.


Раніше "Hyser" писав про те, що в Україні виставили на продаж рожевий "горбатий" Запорожець.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, як буде виглядати Найдешевший універсал Skoda.

Нагадуємо, що український умілець показав електромобіль на базі Запорожця.