Не секрет, що пости про відпочинок на популярних закордонних курортах з'являються в мікроблозі російської телеведучої Анфіси Чехової із завидною регулярністю.

Зірка любить подорожувати і не раз говорила про те, що закриття кордонів багатьох країн через пандемію коронавірусу стало для неї серйозним стресом.

Тепер при найменшій можливості вона поспішає отримати якомога більше Тревел-емоцій. На даний момент Анфіса Чехова знаходиться на Мальдівах разом з сином Соломоном і своєю матір'ю.

Знаменитість зізналася, що спочатку її відпочинок пішов не так, як планувалося через невідповідні умови проживання в готелі. Її збентежила велика кількість відпочиваючих і суєта навколо, а тому було вирішено змінити готельний комплекс.

Зараз же, за словами телеведучої, їй відпочивається легко і вона виходить справжню насолоду від спілкування з природою і навколишнім світом. Вона опублікувала новий пост, в якому розповіла, як проводить час на Мальдівах.

"Мої персональні джунглі🏝 Люди не справляються, тільки природа заряджає мене енергією. Ніколи мені не буває нудно там, де немає розваг, подій, людей. Як може бути нудно наодинці з планетою і собою?"- пояснила зірка.

В якості ілюстрації до свого оповідання Анфіса Чехова вибрала знімок, на якому відображена в легкому кольоровому міні-платтячку.

У коментарях до посту фоловери зірки ТБ побажали їй набратися сил і отримати маскімум приємних вражень від Мальдівських пейзажів:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анфісу Чехову і Анастасію Волочкову висміяли за дивне спільне фото.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова обурила публіку безглуздим фото в стрінгах.

Нагадуємо, що Наташа Корольова була помічена в компанії привабливого молодого чоловіка.