З'явились подробиці щодо дати та часу проведення першого півфіналу "Євробачення-2021".

Таким чином, вже сьогодні, 18 травня в Роттердамі відбудеться перший півфінал довгоочікуваного пісенного конкурсу "Євробачення-2021". Повідомляється, що на сцені арени Ahoy покажуть неймовірне шоу представники 17 країн, у тому числі і України, від якої виступить група Go_A. Про це пише "Апостроф".

Стало відомо, де дивитися перший півфінал Євробачення-2021, фото: Громадське

Варто відзначити, що український гурт виступатиме під номером 15 - так вирішило жеребкування. Уточнюється, що "Євробачення-2021" почнуть транслювати о 22:00 такі українські канали як UA:Перший і СТБ.

У числі головних коментаторів ефіру виступлять відомі українські телеведучі - Сергій Притула (СТБ) і Тимур Мірошниченко (UA:Перший). В першому півфіналі "Євробачення" артисти виступлять у такій послідовності: Литва, Словенія, Росія, Швеція, Австралія, Північна Македонія, Ірландія, Кіпр, Норвегія, Хорватія, Бельгія, Ізраїль, Румунія, Азербайджан, Україна та Мальта.


До слова, офіційне відкриття "Євробачення-2021" у Роттердамі вже відбулося і український гурт теж з'явився на бірюзовій доріжці. Примітно, що з нагоди відкриття конкурсу музиканти одяглися в білі наряди з перероблюваного пластику. Цим самим група Go_A хотіла показати всім, що вони піклуються про світ і події в ньому.


Раніше "Hyser" писав про те, що у Роттердамі планують провести Євробачення - 2021 з глядачами в залі.

Також наш портал повідомляв, що співачка Євген Власова зізналася, чому покинула сцену.

Нагадуємо, що учасниця нацвідбору " Євробачення-2018 "вразила тренерів"Голосу країни-11".