Минулої неділі в столиці України відбулася премія журналу Viva! Грандіозний світський захід, незважаючи на пандемію коронавірусу, за традицією відвідали багато вітчизняних зірок. Пропустити цю подію не могла і програма "Світське життя", а також її ведуча Катерина Осадча. Тому фотографії з церемонії з'явилися не тільки в особистих акаунтах українських знаменитостей, але і на офіційній сторінці популярного шоу про зірок.

Для виходу в світ Катя Осадча вибрала оригінальний наряд. Образ теледиви складався з чорних штанів і світлого жакета. Аутфіт ведучої доповнили чорні туфлі, сумочка в колір і оригінальний капелюшок від бренду GASANOVA. До речі, Катя, нарешті, перестала приховувати, що знову вагітна. Вона навіть зазначила на фото, що жакет купила в бутіку MONAMOON, а цей бренд якраз спеціалізується на одязі для майбутніх мам. Таким чином, теледива незабаром стане мамою втретє. Це буде друга спільна дитина для зірки екрану і її чоловіка Юрія Горбунова. Зіркове подружжя вже виховує спільного сина Івана. Осадча також має сина Іллю від свого колишнього чоловіка Олега Поліщука.

Серед гостей вечора була помічена і Наталія Могилевська. Для світського рауту зірка вибрала ефектну сукню з численними драпіровками яскраво-оранжевого кольору. Однак шанувальники не оцінили химерне вбрання співачки. Багато хто вважав, що помаранчевий колір не личить Наталії, а фасон вбрання не робить комплімент її фігурі, і навіть навпаки, повнить виконавицю.

Не менш оригінальне вбрання продемонструвала на церемонії і Надя Дорофєєва. Екс-учасниця дуету "Время и Стекло" одягнулася в салатове міні з пишними рукавами. Яскраве вбрання дружина Володимира Дантеса доповнила грубими черевиками чорного кольору. Такий контраст між нарядом і взуттям підкреслив тендітні форми виконавиці.

Раніше Hyser писав, що Наталя Могилевська поділилася своїм секретом стрункості.

Також повідомлялося, що вагітна Катя Осадча зачарувала своїм виглядом в білосніжному образі.