У мережі повідомили про неприємну НП, яка сталася в неділю, 16 травня, у вагоні поїзда "Укрзалізниці", — в плацкартному вагоні лопнула 30-річна труба. В результаті підлога була залита водою, більш того, за словами очевидців, стояв жахливий сморід.

Про це повідомив режисер, актор і сценарист Андрій Мріха на особистій сторінці в Facebook. Він також опублікував кадри з місця події.

Відомо, що поїзд прямував з Рахова до Одеси. Трубу прорвало, ймовірно, коли поїзд рушив з місця, при різкому поштовху.

Режисер був вкрай обурений тим, що "Укрзалізниця" вимагає величезні гроші за пасажирські перевезення, при цьому не може забезпечити пасажирам комфорт і не в змозі замінити прогнилу трубу, яка не змінювалася 30 років.

"Поїзд №026" Рахів-Одеса". Ви вимагаєте колосальні кошти за пасажирські перевезення, а самі не можете замінити трубу, якій 30 років?! Ви серйозно?! Моделюю ситуацію. Я прямую поїздом №026. Рахів-Одеса, 3-й вагон.

При різкому поштовху в вагоні лопнула труба, яка прогнила давним-давно. Запах нестерпний. Але винним зроблять чергового вагону, як завжди, тому що це його вагон. Тим часом чи не уникне "Укрзалізниця" відповідальності? Може купите обіцяні нові вагони?" - поскаржився Андрій Мріха.

Пізніше постраждалий пасажир повідомив, що всім людям з 3-го вагона запропонували переміститися в інший. Вже на проміжній станції в Івано-Франківську затоплений вагон провітрили та висушили.

Мріха зазначив, що персонал зробив все від себе залежне, щоб усунути наслідки НП та допомогти пасажирам спокійно дістатися до місця призначення.

А ось до "Укрзалізниці" питання і претензії залишилися, чому трубу не замінили вчасно і чому вагон експлуатується - відповідей немає.

Раніше "Нyser" писав про те, що обурений брудом поїзда "УЗ" іноземець сам помив вікно вагона.

Також наш портал повідомляв, у поїзді "Укрзалізниці" сталася стрілянина.

Нагадуємо, в "Укрзалізниці" планують підняти вартість квитків.