Популярний співак Валерій Меладзе і його дружина, екссолістка групи "ВІА-Гра" Альбіна Джанабаєва показали домашнє відео, яке було знято після народження дочки. Артисти дуже змінилися.

Відеозапис Альбіна Джанабаєва розмістила на особистій сторінці в Instagram. Таким же відео у своєму мікроблозі поділився і Валерій Меладзе.

Перед камерою Альбіна і Валерій постали в домашньому одязі. Співачка не соромилася показати себе без косметики та з недбало зібраним волоссям.

Особливо виділялися синці під очима зоряної пари. Звичайно ж вони були намальовані, але в очах батьків все одно читалася втома.

Нагадаємо, третя спільна дитина пари - маленька Агата - з'явилася на світ 12 квітня. У сім'ї також виховуються 17-річний Костянтин і 6-річний Лука.

"Нічого, що ночі безсонні, але ж дні веселі", - підписали ролик щасливі батьки.

За час публікації відео на сторінці співачки подивилися понад 1,2 мільйона користувачів. А ось на сторінці Валерія Меладзе трохи більше ніж 400 тисяч переглядів.

Користувачі мережі були раді бачити знаменитостей в домашній обстановці. Більшість відзначали, попри те, що новоспечені батьки втомлені, вони виглядають щасливими.

Також шанувальники бажали Джанабаєвій та Меладзе міцного здоров'я і сімейного щастя.

Раніше "Нyser" писав про те, що Джанабаєва показала, як виглядає після пологів.

Також наш портал повідомляв, Віра Брежнєва кардинально змінила імідж.

Нагадуємо, Костянтин Меладзе показав, як подорослішала його дочка.