Актриса Олена Борзова, відома глядачеві за серіалами "Скліфосовський" і "Ранетки", дала відверте інтерв'ю Лері Кудрявцевій. В ході бесіди телеведучої і актриси з'ясувалося, що спадкоємець Борзової втратив цноту в 13 років. При цьому актриса звинувачує в події тільки себе.

Олена повідала, що поселила в своїй квартирі дівчинку, у якої були складні життєві обставини – у неї вбили батька. 14-річна дівчина стала жити в кімнаті разом з 13-річним сином зірки. Не дивно, що між підлітками виникли ніжні відносини, які призвели до інтимної близькості.

«У нього трапилася любов, як у Ромео і Джульєтти, в 13-14 років. Але це вийшло в дуже важкій ситуації для цієї дівчинки: у неї вбили тата. Це питання відбулося саме собою, народжене з жалості. Я їх, дурочка, поселила в одній кімнаті», - зізналася 64-річна Олена Борзова в ефірі шоу "Зірки зійшлися"на НТВ.

Відомо, що Олена тричі була заміжня і виховує двох синів від різних чоловіків. Першим чоловіком актриси був її викладач, другим-бізнесмен. Третій чоловік Борзової, з яким вона щаслива донині, - Микола Зінов'єв, радянський і російський поет, автор текстів більше двохсот пісень. Спільних дітей у подружжя немає, вони виховують синів Олени від перших двох шлюбів.

В інтерв'ю Лері Кудрявцевій Борзова не стала уточнювати, про якого з двох синів вона вела мову. Ця розмова виникла у ведучої і актриси на тлі секс-скандалу, який розгорівся після визнання Олени Проклової в тому, що, коли їй було 15 років, її домагався відомий режисер. Нагадаємо, після заяви Проклової, про домагання з боку відомих режисерів стали говорити і інші відомі російські актриси, в їх числі Ірина Безрукова, Тетяна Васильєва та інші. Однак Імен своїх кривдників жінки не називають.

Раніше Hyser писав, що дружина екс-депутата Сергія Лещенка засвітилася в Москві на секс-вечірці. Гаряча штучка!

Також повідомлялося, що експерти виявили зв'язок між жіночим лібідо і харчуванням. Які продукти потрібно їсти для підвищення сексуальності, читайте в матеріалі за посиланням.