У Києві сталася резонансна ДТП

У понеділок, 17 травня в Києві сталося гучне ДТП на північному мосту. Водій не помітив контактної мережі тролейбуса, що обірвалася, зачепився за неї й в результаті перекинувся. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Патрульної поліції Києва.

У поліції заявили, що водій автомобіля Toyota не помітив перешкоду на дорозі, в результаті чого сталося ДТП.

Після аварії водій Toyota намагався покинути місце події, проте прибулі патрульні наздогнали чоловіка. Під час контакту з водієм поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. На пропозицію правоохоронців пройти тестування на алкоголь чоловік відмовився.

За словами патрульних, чоловік намагався перекласти відповідальність на свою дружину, мовляв, за кермом перебувала вона, проте на відео з камер чітко видно, що вона сиділа на місці пасажира. Також за даними ЗМІ в момент аварії в автомобілі перебувала дитина. Патрульні склали на водія постанову за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Варто відзначити, що з початку року в Україні на дорогах помітно збільшилася кількість аварій. Так, напередодні в Хмельницькій області сталася резонансна ДТП за участю відразу трьох автомобілів. За інформацією патрульних водій вантажівки DAF з причепом виїхав на зустрічну смугу і не оцінивши повною мірою ситуацію на дорозі скоїв зіткнення з мікроавтобусом "Мерседес" і легковиком "Опель". В результаті зіткнення причіп перекинувся і притиснув обидва автомобілі, які потім загорілися. У ДТП загинуло чотири людини. Водій вантажівки вцілів і був затриманий правоохоронцями. На даний момент встановлюються всі обставини і причини трагічної події.