Українка разом з дітьми публічно викинула паспорти

Жінка з Харкова змусила дітей публічно посилати Україну і викинула паспорти. Причиною таких дій стала відмова у вильоті до Туреччини в місто Стамбул. Через що їм відмовили у виїзді з країни не уточнюється. Про це повідомляє "РБК-Україна".
Українка вирішила розповісти на всю країну про свою проблему, але вибрала для цього вкрай незвичайний спосіб. Жінка опублікувала ролик на якому вона разом з дітьми викинула паспорти громадянина України. Вона зазначила, що їм довелося два рази купувати квитки, проте полетіти все одно не вдалося. Чому так склалися обставини і жінка з дітьми не змогла полетіти закордон невідомо. Українка зазначила лише, що всьому виною "певні причини українського законодавства".

Далі на відео відбувається те, що шокувало багатьох користувачів мережі. Діти жінки почали публічно посилати Україну, а потім просто викинули свої паспорти.
"Україно, спасибі, і йди-но ти в ж * пу. Пішла ти в ж*пу", - сказали діти.
Користувачі Мережі вкрай негативно зустріли таку поведінку Українки та її дітей. Багато відзначили, що героям відео вкрай не вистачає виховання.
"Взагалі не проблема - громадянства України всю цю сімейку позбавити і подарувати по квиточку в одну сторону в ордло наприклад. "Нехай щастить!", "Позбавити їх громадянства! Соромно за своє рідне місто, що такі.... живуть в ньому", "Куди б ти не летів, ти береш з собою себе. Кожна людина до останнього дня повинна займатися своїм вихованням", "Не забудьте спалити паспорти і не відновлюйте", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот youtube
Коментар. Фото: скріншот youtube

Коментар. Фото: скріншот youtube
Коментар. Фото: скріншот youtube

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, який дозволить ввести в Україні онлайн прописку.

Також наш портал інформував, що рахунки українців масово блокують закордоном.

Нагадаємо, що популярна Країна знизила ціни для туристів.