Автолюбителі знайшли забуту класичну "Волгу", але не в гаражі, а на городі

У всіх країнах колишнього Радянського Союзу багато автолюбителів як і раніше шанобливо ставляться до автомобілям тієї епохи і розшукують їх. Так, наприклад, останнім часом досить популярними знахідками стали "капсули часу" - автомобілі, залишені власниками закритими в гаражі на довгий час. Нещодавно Instagram-акаунт "bolshoi_autoblog"опублікував фотографію радянської машини, яку не можна назвати добре збереженою, але все ж вона викликає інтерес.

Йдеться про класичний седан 60-х років — ГАЗ-21 "Волга". На фотографії автомобіль, у вже досить зношеному стані, стоїть серед густих заростей бур'яну і дерев. У машини відсутні фари, шильдик, та й в цілому, судячи зі стану кузова, автомобіль простою під відкритим небом довгий час. Проте, Стара, поржавіла, Зелена "Волга" дуже органічно виглядає на тлі такого ж зеленого оточення

Один з коментаторів поцікавився, чи не продається машина, на що власник профілю, який опублікував фотографію, відповів, що автомобіль не продається, а просто лежить на території чийогось городу, судячи зі стану якого, на ньому не працювали не менше п'яти років. "Волга" - не єдина машина, яка там стоїть, на задньому тлі на знімку видніються і інші машини і, як зазначив автор публікації,"там цілий морг".

Публікація стала приводом для автолюбителів поностальгувати про культовий автомобіль, а деякі здивувалися тому, як при тому, що з автомобіля майже все зняли, лобове скло залишилося недоторканим: "21 це точно!!! Це був апарат, Я пам'ятаю ще екземпляри де стартер включався педаллю, ногою, і в уазиках так було...", "Найдивовижніше-зняли все, крім лобового скла!".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Білорусі автолюбителі виявили раритетний"Москвич".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що автолюбителів попередили про новацію щодо штрафів на українських дорогах.

Також "Hyser" писав, що в Україні на продаж виставили незвичайний рожевий"Запорожець".